Scandal pe bugetul de stat. Darius Vâlcov, acuzat că măsluiește banii

| 03 ian, 13:10

Darius Vâlcov, consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, este acuzat de un senator PNL că le cere angajaților din Ministerul Finanțelor să măsluiască datele privind execuția bugetului pentru 2019.

Acuzații grave din partea lui Florin Cîțu. Senatorul PNL susține, într-o postare pe Facebook, că Darius Vâlcov le cere angajaților din Ministerul Finanțelor să măsluiască datele privind execuția bugetului pentru 2019.

De altfel, Cîțu îi solicită ministrului Eugen Teodorovici ca o echipă de experți din partea Opoziției să verifice corectitudinea datelor. Toate acestea vin în contextul în care Darius Vâlcov a scris pe pagina de socializare, în noaptea de Revelion, că deficitul pe 2018 este de 2,92%.

Scandalul dintre Florin Cîțu și Darius Vâlcov a început după ce consilierul Vioricăi Dăncilă a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care prezenta deficitul bugetar, însoțit de felicitări pentru Ministerul Finanțelor.

Ulterior, Cîțu a scris pe pagina sa de Facebook că ,,Cifrele prezentate de Darius Vâlcov sunt măsluite. Datele oficiale despre execuția bugetului în 2018 vor apărea după 25 ianuarie 2019, când Ministerul Finanțelor va avea situația exactă și finală a execuției bugetare. (...) Darius Vâlcov le cere angajaților de la Finanțe să măsluiască datele în așa fel încât execuția finală să arate exact așa cum a anunțat el. Adică sub 3%.", scrie senatorul PNL pe Facebook.

Cîțu încheie postarea pe Facebook susținând că Eugen Teodorovici ar trebui să ceară ca o echipă de experți să verifice corectitudinea execuției bugetare. Senatorul mai spune că va transmite Eurostat faptul că se încearcă manipularea indicatorilor economici din România.

Tag-uri: Darius Vâlcov
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ