Primarul Buzăului, filmat în timpul unui ménage à trois într-o cameră de hotel

| 19 ian, 21:37

Imagini compromiţătoare cu actualul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, au fost distribuite, marţi seară, în mailurile mai multor redacţii de ziar. Pe filmuleţul de 15 minute, ce pare a fi înregistrat în anul 2012, edilul buzoian apare în compania a două tinere, într-o cameră de hotel, relatează adevărul.ro.

Din conversaţia întreţinută de politician reiese că fetele îi sunt cunoştinţe mai vechi şi că nu se afla la prima escapadă extraconjugală.
O înregistrare video compromiţătoare cu actualul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală (PSD), au fost date pe email mai multor redacţii, de pe o adresă anonimă. Este vorba despre un filmuleţ de 15 minute, care pare a fi din 2012, în care edilul-şef din Buzău este într-o cameră de hotel alături de două tinere.

În partea a doua a înregistrării, personajele apar întreţinând relaţii sexuale. Veridicitatea imaginilor este incertă, însă la prima vizionare asemănările sunt izbitoare. Înregistrările au fost realizate cu camere ascunse într-o cameră de hotel.

Constantin Boşcodeală are 54 de ani, este căsătorit şi are trei copii din două căsnicii, scrie adevărul.ro. Conduce primăria Buzău de aproape două decenii, fiind cel mai longeviv primar din istoria oraşului Buzău. A fost preşedinte al PSD Buzău până în toamna anului trecut când, din cauza problemelor în justiţia, a renunţat la funcţie.

VIDEO AICI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ