Şcolile în care vor fi secţii de votare în 27 septembrie vor face cursuri online timp de 3 zile

| 23 sep, 11:07

Şcolile unde se vor organiza secţii de votare pentru alegerile locale din 27 septembrie vor face în zilele de 25, 28 şi 29 septembrie cursuri online, potrivit unui anunţ al Ministerul Educaţiei. Decizia a fost aprobată de ministrul educației și cercetării, Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare în Monitorul Oficial, în urma Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 46/2020.

"Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a profesorilor din unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare se suspendă în perioada 25 - 29 septembrie. Aceasta se va desfășura exclusiv în sistem on-line.

Procesul instructiv-educativ „față în față” va fi reluat în data de 30.09.2020, conform scenariilor aprobate de către comitetele județe/al municipiului București pentru situații de urgență, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară", se precizează în comunicatul Ministerului.

În schimb, grădinițele și școlile care nu devin secții de votare nu își suspendă cursurile, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București, Roxana Cercel.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 21:27
OffedRabe
lasix and insulin
lasix in usa Sahlberg, Anne Lise BГёrresen Dale, Lars Ottestad, Rolf KГҐresen, Ellen Schlichting, Marit Muri Holmen, Toril Sauer, Vilde Haakensen, Olav EngebrГҐten, BjГёrn Naume, Alexander FossГҐ, Cecile E

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ