Scripcaru, despre Roşia Montană: Cred că nu se doreşte realizarea acestui proiect

| 04 oct, 2013

Proiectul de la Roşia Montană a fost unul speculativ, care a folosit cuiva de-a lungul timpului şi nu se doreşte cu adevărat realizarea lui, a declarat, astăzi, primarul oraşului Braşov, George Scripcaru.

"Eu cred că nici nu se doreşte să se facă acest proiect. Nu s-a dorit poate niciodată să se facă. A fost o chestiune speculativă care a folosit cuiva de-a lungul timpului şi care a generat creşteri, scăderi pe la anumite burse pe undeva şi fiecare şi-a luat când a fost cazul cât i-a trebuit, după care a lăsat lucrurile. A fost preluat de altcineva şi s-a creat starea aceasta, emoţională, dar şi din alt punct de vedere, ca să se câştige numai din acţiuni speculative", a spus George Scripcaru, întrebat de jurnalişti despre proiectul de la Roşia Montană.

Primarul de la Braşov susţine că sunt unele semne de întrebare pentru că "nu stai 12-15 ani de zile numai să discuţi şi să vorbeşti şi tot timpul să auzi numai teoretic despre proiect".De asemenea, el a declarat că există persoane care "câştigă foarte mulţi bani fără să facă nimic".

"Orice proiect care generează locuri de muncă, care dezvoltă o activitate economică eu cred că trebuie analizat, trebuie discutat şi cred că orice oportunitate trebuie fructificată. La Roşia Montană este o discuţie care s-a dus greşit într-o zonă excesiv politică. Din păcate, "în România, se politizează absolut tot", a spus Scripcaru, precizând că nu cunoaşte amănunte legate de proiect.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 oct, 2013
Florin
sa inceapa
ba cei care au initiat acest proiect, isi doresc ca el sa inceapa, pt a face profit si statul ar trebui sa-l aprobe mai repede, ca asa scapam de fmi si ne intram bani la buget, pe care nu trebui sa-i returnam, chiar mai bine decat daca am exploata singuri si am suporta si costurile

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ