Se dă drumul la ajutoarele de minimis pentru IMM

| 08 aug, 2013

Ministerul Finantelor Publice a publicat pe site-ul oficial, procedura de înregistrare on-line a Cererilor de acord pentru finanţare pe schema de ajutor de minimis, care se adresează IMM-urilor.

Înregistrarea on-line a Cererilor de acord pentru finanţare se va realiza, in perioada 16.08.2013-31.10.2013, de luni până vineri, între orele 08:30 - 17:00, în limita bugetului anual alocat schemei de 400 mil. lei. După epuizarea bugetului anual alocat schemei, sistemul informatic va respinge Cererile de înregistrare on-line.

După completarea cererii si parcurgerea timpului necesar pentru procesarea/verificarea informatiilor, până la sfârşitul zilei, sistemul va pune la dispoziţie o recipisa de înregistrare a cererii care va contine: 1. toate datele transmise de întreprindere: ziua, ora, minutul şi secunda la care a fost înregistrată on-line Cererea de acord pentru finanţare; 2. informaţii privind perioada în care se poate depune/transmite la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice Cererea de acord pentru finanţare însoţită de documentele justificative.

În urma validării înregistrării on-line a Cererilor de acord pentru finanţare, acestea, însoţite de documentele justificative, se depun sau se transmit prin poştă sau alte servicii de curierat la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice, str. Apolodor nr. 17, sectorul 5, Bucureşti, menţionându-se pe plic: Unitatea de implementare a schemei de ajutor de minimis.

Zilnic, la ora 10:30, pe pagina web a Ministerului Finanţelor Publice se publică lista Cererilor de acord pentru finanţare înregistrate on-line până la finele zilei anterioare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ