Se împlinesc doi ani de la primul asalt PSD-ALDE asupra Justiției

| 31 ian, 16:03

Azi se împlinesc doi ani de la protestele iscate de infama Ordonanță 13. Zeci de mii de oameni au ieșit atunci în stradă la un protest spontan, în faţa Guvernului. Mulţimea a blocat ieşirile din Palatul Victoria, dar miniştrii au fost evacuați pe o ușă secundară. Pentru prima dată după mineriadele anilor '90, grilajele de la Guvern au fost trase.

Se întâmpla pe 31 ianuarie 2017, seara, după ce Cabinetul Grindeanu, prin vocea ministrului Justiției de atunci, Florin Iordache, anunţa adoptarea ordonanţei de urgenţă prin care abuzul în serviciu nu mai era infracţiune pentru un prejudiciu sub 200 de mii de lei. Ministrul „altă întrebare” a refuzat să calrifice orice chestiune ridicată de jurnaliști. Reacția românilor a fost promptă.

„Noaptea ca hoţii”, sloganul pe care l-au scandat atunci manifestanţii s-a transformat în „PSD, ciuma roşie”. Protestele au devenit cunoscute, neoficial, ca protestele #REZIST.

Tag-uri: asalt, justiţie, PSD-ALDE
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ