Sebastian Ghiță: România pierde lunar 250 de milioane de euro de când Cristian Ghinea a ajuns ministru

| 12 iul, 18:21

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, pentru News.ro, că România pierde lunar 250 de milioane de euro de când Cristian Ghinea a preluat funcția de ministru al Fondurilor Europene. De asemenea, Sebastian Ghiță a precizat că ministrul se ceartă cu el pentru a justifica faptul că nu au fost accesate fonduri europene.

Deputatul a insistat să sublinieze faptul că ministrul Fondurilor Europene „are altă treabă”decât să se „certe”, pe care nu o face, afirmând că statul pierde multe milioane de euro de când Cristian Ghinea a fost numit ministrul Fondurilor Europene.

„România pierde 250 de milioane de euro lunar, de când acest domn este ministru. În 3 luni sunt 750 de milioane de euro. Acesta este prejudiciul cauzat de prostie”, a afirmat Sebastian Ghiță pentru News.ro.

De asemenea, Sebastian Ghiță a declarat că ministrul Cristian Ghinea a ajuns „precum ilegaliștii lui nea' Nicu, se ascunde, dar nu îl caută nimeni”.

„Acest domn Ghinea a ajuns precum ilegaliştii lui nea’ Nicu, se ascunde, dar nu-l caută nimeni. E o ruşine deja să cauţi, ca strategie publică, să te cerţi cu omul rău din România – Ghiţă – ca să justifici de ce nu iei tu fonduri europene. El are altă treabă: să întrunească instituţiile, să se întâlnească cu directorii, să facă şedinţe, să-i coordoneze şi să aducă bani europeni. Firmele de IT din România au adus astăzi, când vorbim, 120% din banii prevăzuţi pe 2007-2014 (exerciţiul financiar al Uniunii Europene –n.r.). Ce are domnul Ghinea cu industria IT din România? Faptul că el e incapabil îl face să-i acuze pe toţi ceilalţi din jur? Are dovezi cu probleme de fraude, hoţii, corupţie transmite documentele la DNA, punct”, a declarat, pentru News.ro, Sebastian Ghiţă.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, într-un interviu acordat Revistei 22, că Sebastian Ghiţă a început o campanie de denigrări la adresa sa, la televizor, prin paparazzi trimişi pe urma sa, fiind o încercare de intimidare care nu va funcţiona. Cristian Ghinea a precizat că dacă această campanie va continua va cere protecţie de la servicii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ