SEBASTIAN GHIŢĂ, urmărit penal pentru sprijinirea unui grup infracțional organizat

| 17 feb, 17:12

Sebastian Ghiţă este urmărit penal de procurorii DNA în dosarul în care cumnatul lui Victor Ponta a fost reținut. Totodată, Sebastian Ghiţă este sub control judiciar, fiind acuzat de sprijinirea unui grup infracțional organizat.

Citeşte şi: Cumnatul lui Victor Ponta a fost reţinut de DNA

”Am dat o declarație despre domnul Cristian Herțanu. Am dat amănunte despre momentul în care l-am cunoscut și despre o potențială implicare a mea în sprijinirea omenilor din jurul lui. Aștept să văd declarațiile celorlați domni din dosar, pe care nu îi cunosc. În curând, ideea de vinovăție se va clarifica. Procurorii suspectează că i-am favorizat. Că am intervenit pentru a-i proteja pentru a-și încheia acele lucrări. Au început urmărirea penală față de mine. Nu am voie să mă întâlnes cu cu domnii Cosma, tată și fiu.

Poate, în zilele următoare, o să îmi dau seama care din întâlnirile sau faptele mele au dus la asta. Știam despre situația financiară proastă a firmei. Am discutat doar despre relația mea cu Herțanu, care nu e deloc strânsă. Ne-am întâlnit de 5 ori. Nu am crezut că omul ăsta face ceva rău.”, a declarat Sebastian Ghiţă, după ce a fost audiat de procurorii DNA.

Citeşte şi: Preşedintele CJ Prahova şi fiul său, sub control judiciar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 07:53
Abraham Mondialul-avocat
sunt zvonuri ca o anumita doamna implicata in Siveco,a inceput sa cotcodaceasca...despre impartirea prazilor la licitatii
procurorii asteapta sa termine denuntul...
pana atunci,Dl Ghita se ocupa sa apere populatia de eventualele excese ale SRI
evident,ii acordam aceeasi prezumtie de nevinovatie pe care angajatii lui (de la RTV si Obiectiv.Info)le-au acordat-o din plin lui Udrea,Basescu si familia,Iohannis si familia,CC,ANI,Macovei,Morar,Ghorghiu,etc...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ