Secretarul general al Senatului a demisionat, invocând motive personale

| 30 ian, 2014

Secretarul general al Senatului, fostul senator de Arad Ovidiu Marian, şi-a depus, joi, demisia din această funcţie, invocând "motive personale", el spunând însă că i s-a propus şi ar putea accepta sa devină secretar general adjunct, începând din 3 februarie.

Ovidiu Marian a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că şi-a depus demisia la secretariatul instituţiei, urmând ca aceasta să intre în vigoare la data de 3 februarie.

Întrebat despre motivele demisiei, Ovidiu Marian a invocat "motive personale", fără să facă declaraţi suplimentare.

Marian a spus, totuşi, că ar putea să ocupe poziţia de secretar general adjunct al Senatului, din 3 februarie.

"Mi s-a propus această funcţie şi probabil că o voi accepta", a spus Marian.

Ovidiu Marian a fost senator de Arad ales în 2008 pe listele PDL, iar în 2012, înainte de alegerile parlamentare, s-a înscris în PNL. El a candidat în Colegiul senatorial nr. 1 Arad, dar nu a obţinut mandatul de senator.

Până în 2008, Ovidiu Marian a ocupat diverse funcţii în administraţia locală din Arad, între care director la Gospodăria Comunală şi director în Primăria Arad.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ