Secretul SILUETEI perfecte a lui Kate Middleton. Arată EXTRAORDINAR la doar şase săptămâni după ce a născut

| 21 iun, 00:52

La șase săptămâni după ce a adus pe lume al doilea copil al său cu prințul William, Kate, ducesa de Cambridge, arată incredibil datorită unui program strict de fitness respectat cu sfințenie și unei diete organice, conform unui material publicat de revista People.

Revista People menționează că ducesa de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, are un antrenor personal de fitness cu care se întâlnește o dată pe săptămână pentru un program intensiv de exerciții. De asemenea, ea ține legătura cu antrenorul în fiecare zi, telefonic, primind indicații cu privire la tipul de exerciții pe care trebuie să le facă singură. Aceste convorbiri telefonice zilnice o ajută pe Kate să rămână motivată și să respecte programul de exerciții fizice recomandat.

"Antrenorul a fost adus încă de când ducesa era gravidă și este un tip foarte discret. Este plătit cu foarte mulți bani, dar merită fiecare cent. Antrenorul vorbește cu Kate prin telefon în fiecare zi și se întâlnesc o dată pe săptămână", conform unei surse citate de revista People.

De asemenea, ducesa păstrează și un regim alimentar foarte sănătos și strict. În această perioadă, în care o alăptează pe prințesa Charlotte, Kate Middleton nu mănâncă decât hrană organică — fructe, legume și carne slabă.

Conform publicației Hollywood Life, Kate ține o dietă care îi permite să slăbească într-un mod sănătos. "Întreaga dietă este gândită cu atenție — nu se bazează pe consumul unui singur fel de alimente — și are în vedere starea generală de sănătate și de bine a ducesei", conform sursei citate.

Ducesa de Cambridge și-a reluat îndatoririle oficiale și a avut câteva apariții publice după ce a adus-o pe lume pe prințesa Charlotte în data de 2 mai. La unele dintre aceste apariții, cum ar fi cea de la meciul de polo în care au jucat prinții William și Harry la sfârșitul săptămânii trecute, la Tetbury, Gloucestershire, Kate i-a uimit pe cei prezenți cu talia ei suplă și cu blugii skinny care îi veneau perfect.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ