Şeful ANPC demis: Dacă această instituţie e VINOVATĂ de tot ce se întâmplă în ţara asta, îmi asum vina

| 04 noi, 10:20

Marius Dunca, şeful ANPC demis marţi seara de premierul Victor Ponta, a postat pe pagina de Facebook un răspuns după ce a aflat de la televizor că nu mai deţine funcţia de conducere în Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

"In acest moment vin in fata dumneavoastra si pentru moment spun doar atat - am facut tot ceea ce este legal si omeneste posibil pentru a apara drepturile fundamentale si esentiale ale consumatorilor.

Daca ANPC este vinovat pentru toate problemele din aceasta tara - de la imposibilitatea de a amaneta capra, la salamul de pe raft, la contractul semnat cu banca, la hotelul incorect clasificat, la clubul care funtioneaza fara un aviz pe care alte institutii ar fi trebuit sa il dea.

Eu imi asum vina si, va rog, sa nu condamnati comisarii care sunt la dispozitia dumneavoastra si care va apara drepturile fiind remunerati mult mai putin decat li se cuvine.

Am fost numit politic, sunt demis politic...accept acest lucru! Nu comentez decizia Guvernului Ponta!

Voi lupta pentru romani si Romania, asa cum am luptat de cand am fost numit in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, imi pun toata puterea in acest obiectiv!

Tinem legatura! Respect pentru consumatori!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Un tânăr de 35 de ani!", a scris Marius Dunca, pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Bogdan Pandelică, noul președinte al ANPC

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ