Senat: Mihai Goțiu l-a acuzat pe Nicolae Șerban că e "avocat al corupților", în replică acesta l-ar fi făcut "scârbos"

| 04 apr, 10:33

Senatorul Şerban Nicolae de la PSD l-ar fi făcut "scârbos" pe Mihai Goţiu de la USR. Colegii lui Goţiu au părăsit sala de şedinte în semn de protest. Scandalul a continuat însă. Nicolae l-a luat în vizor și pe liderul USR. De data aceasta jignirea a fost lansată chiar în faţa jurnaliștilor.

Surse din Senat spun că scandalul a pornit de la o declarație mai veche a reprezentantului USR, Mihai Goțiu. El ar fi declarat într-o conferință de presă despre colegul PSD-ist, Șerban Nicolae, că este "un avocat al corupților". Iar acesta ar fi încercat să-i dea o replică în timpul ședinței Biroului Permanent. Adică, a început să-l jignească.

Șerban Nicolae susține că nu l-a jignit în niciun fel pe colegul sau. Însă, în fața jurnaliștilor a pornit un atac la adresa liderului USR, Nicușor Dan.

Totul se va tranșa la Comisia de disciplină.

Ce s-a întâmplat exact vom afla cel mai probabil săptămâna viitoare, când pe site-ul Senatului va fi publicată stenograma discuțiilor din ședința de luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ