Senator PNL: Cel mai mare jaf din istoria României, ştergerea datoriei de 400 milioane dolari a KazMunayGas

| 20 aug, 12:03

Senatorul PNL, Florin Cîţu, a scris, luni, pe Facebook, că în perioada Cabinetului Ponta, când Liviu Dragnea era vicepremier, s-a produs „cel mai mare jaf instituţionalizat din istoria României”, prin memorandumul dat pentru ştergerea datoriei de 400 milioane de dolari a companiei KazMunayGas.

"Astăzi despre cel mai mare jaf instituţionalizat din istoria României. (...) În 2014, guvernul condus de Victor Ponta (alt mare patriot) aproba un memorandum prin care ştergea o datorie de 400 milioane de dolari, din cei 660, companiei KazMunayGas. Să fim bineînţelesi, aceşti bani, nu au intrat în bugetul României, au rămas la “ticăloşii” de investitori străini", a afirmat senatorul PNL, Florin Cîţu, într-o postare făcută luni pe Facebook.

Liberalul a adăugat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la acea vreme vicepremier şi consilierul prim-ministrului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, care era atunci ministru al Bugetului, au fost de acord cu ştergerea datoriei companiei KazMunayGas.

"În acel moment, falsul patriot Liviu Dragnea ocupă funcţia de viceprim-ministru. Al doilea om în Guvern. Umbra lui penală, pentru că cine se aseamănă se adună, Darius Vâlcov, ministru al bugetului şi după câteva luni ministrul finanţelor publice. Aceste figuri triste, care astăzi ţipă în gura mare că sunt preocupaţi de soarta românilor, au fost de acord cu ştergerea datoriei, fără să zică un cuvânt", a completat senatorul PNL.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ