Senatorii au aprobat şi a doua oara reţinerea şi arestarea lui Darius Valcov

| 01 apr, 13:37

Cererea DNA privind incuviintarea urmaririi penale a senatorului Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate 120 de voturi "pentru", 18 "impotriva" si un vot anulat a anuntat comisia de numarare a voturilor.

Pentru cererea de retinere si arestare preventiva au votat 106 de senatori, "contra" 28, iar un vot a fost anulat.

Senatorii au votat in sedinta plenului de miercuri, cea de-a doua cerere a Justitiei privind incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive in cazul fostului ministru al Finantelor, senatorul Darius Valcov.

In sedinta de marti, membrii Comisiei juridice au avizat favorabil cererea, urmand sa inainteze plenului doua rapoarte favorabile - unul privind urmarirea penala si unul referitor la retinerea si arestarea preventiva a senatorului.
Senatorul Darius Valcov nu s-a prezentat marti la audierea din Comisia juridica insa le-a transmis senatorilor juristi ca isi va sustine punctul de vedere, miercuri, in fata plenului Senatului.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut martea trecuta aviz pentru inceperea urmaririi penale si pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov pentru fapte savarsite in calitate de senator si ministru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ