Senatorul liberal Cristian Bodea se autopropune la excludere din PNL

| 15 oct, 2013

PNL este ca vinul prost, se tulbură din orice. N-a pus bine Antonescu piciorul în pragul lătrăilor de tot soiul, care pe motiv de orgolii și opinii personale călcau vioi pe disciplina de partid, că la orizont se și vede următorul candidat la rebeliune.

Senatorul PNL de Bihor, Cristian Bodea, a vorbit neîntrebat atât la adresa premierului Ponta, cât și la adresa lui Crin Antonescu. Dacă pe Victor Ponta îl acuză pe tema proiectului Roșia Montană, spunând că premierul "s-a obișnuit să treacă prin Parlament cu tancul, iar acum s-a izbit de munte" şi plusează afirmând că proiectul explorărilor aurifere în Apuseni este "debil, un avorton al Guvernului", lui Crin Antonescu îi pune în brațe acuza că vrea să pună "eticheta DICTATURĂ" pe formațiunea politică pe care o conduce.

Guralivul senator de Bihor pare să-și fi aranjat deja sejurul parlamentar în rândurile altei formațiuni, căci deznodământul la comentariile sale este cât se poate de previzibil. Precedent a existat și Antonescu nici să vrea nu mai poate face altceva decât să-l excludă pe scandalagiu, după toate precizările și amenințările în care liderul liberalilor le-a atras atenția colegilor din partid că cine mai mișcă în frontul USL, mișcă mort și că nu vor mai fi tolerate critici și panarame declarative la adresa partenerilor social-democrați, în speță la adresa premierului Ponta.

Ultimul liberal taxat pentru așa ceva a fost senatorul Sorin Roșca Stănescu, care a și fost pus pe tușă de Antonescu, fiind cât se poate de aproape să fie exclus din partid. Comparativ cu SRS, senatorul bihorean este un caz fără speranță, un detaliu semnificativ fiind că acesta pare să considere că el singur face cât zece în PNL, excluderea sa fiind o veritabilă ”decimare”, după cum afirmat chiar Cristian Bodea pe pagina sa de Facebook. Reacția lui Antonescu se anunță deci cu atât mai dură cu cât pierderea sa de popularitate în cadrul PNL și contestările repetate la adresa capacităților sale de lider riscă să fie remarcate și speculate și de adversarii pe care și i-a atras de curând din rândurile social-democraților.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2013
cantautor
"PNL este ca vinul prost"
cataloghezi de-a valma liberalii...
nu este corect...
daca s-ar afirma intr-un context oarecare ,ca voi scribii de la Obiectiv sunteti ca "tuica puturoasa" v-ar conveni?
nu,deci...mai multa grija cu licentele astea literare...
15 oct, 2013
arheologul
Decimare? Oare stie senatorul ce insemna asta in armata romana? Felicitari autorului articolului pentru ca a observat etimologia termenului.
25 oct, 2013
Cristian Bodea
Decimatio
Stimate aheologul... Probabil vă uitați la prea multe emisiuni TV în care sunt batjocoriți parlamentarii și ați ajuns să credeți că toți suntem niște tâmpiți. Ei, bine, ia uitați-vă cum am vorbit eu, pe pagina mea de FB, despre ”decimare”.

Cristian Bodea
11 octombrie
”E posibil să le treacă prin cap să mă excludă pentru a le da celorlați un exemplu. Decimare romană (Decimare (latină decimatio; (decem = zece) a fost o formă de disciplină militară folosită de ofițerii din armata romană pentru a-i pedepsi pe soldații răzvrătiți sau lași).
Așa cum am mai spus-o, sunt adeptul disciplinei și al respectului, dar acestea trebuie să vină și de sus în jos, adică și de la Guvern. Iar ”ciocu` mic!” nu este deloc disciplină, ci altceva.
E jocul lui Crin Antonescu anul acesta și va fi alegerea lui, dacă, în prag de prezidențiale, va fi dispus să pună eticheta DICTATURĂ pe PNL. În august, m-a surprins plăcut. Să vedem cum va proceda acum...”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ