Senatorul PSD Leonard Cadăr, implicat într-un accident auto. E în stare gravă la spital

| 09 ian, 09:08

Senatorul Partidului Social Democrat (PSD) Leonard Cadăr a fost implicat, joi seara, într-un accident de circulaţie, în urma căruia a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit poliţiştilor rutieri, acesta a intrat cu autoturismul său, marca BMW X6, într-un utilaj de deszăpezire, care circula regulamentar în faţa sa. Accidentul s-a produs în localitatea Horia, la doi kilometri de municipiul Roman.

În urma impactului, parlamentarul a rămas blocat în autoturism, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Leonard Cadăr a fost transportat la Spitalul municipal Roman, unde s-a constatat că a suferit mai multe fracturi, fiind transferat la Spitalul de Ortopedie din Iaşi.

Anchetatorii susţin că în urma testării s-a constatat că nici parlamentarul şi nici şoferul utilajului de deszăpezire nu au consumat băuturi alcoolice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ