Sfaturi pentru alegerea tortului potrivit pentru un eveniment important

| 31 ian, 16:42

Tortul pentru aniversarea zilei de naştere, tortul de botez sau de nuntă sau orice tort pregătit pentru un eveniment special, punctează finalul dulce al unei zile foarte speciale. Acest final dulce poate provoca adesea dureri de cap atunci când se planifică evenimentul. Organizarea unui eveniment, indiferent dacă este mare sau restrans, implică muncă.

Evenimentele de amploare, cum ar fi aniversările speciale, nunțile, botezurile, necesită luni de pregătire şi una dintre sarcinile importante în acest proces este, bineînțeles, tortul.

În cazul multor evenimente, tortul este partea centrală a festivităţii, partea cea mai dulce, o bucurie pentru toată lumea. Trebuie să fie plăcut ochiului, dar trebuie să aibă și un gust rafinat şi, în acest context, intervine întrebarea: „cum să îl aleg pe cel mai bun?”.

Răspunsul la această întrebare nu este simplu. Tortul, mai ales în ceea ce privește designul, trebuie să reprezinte persoana sau persoanele sărbătorite. Pentru ziua de naștere a unui copil poate fi decorat cu personajele sale preferate, iar pentru o nuntă ar trebui să fie pregătit în stilul care reprezintă cel mai bine mirii. Pe de altă parte, ar trebui să se ţină cont de faptul că gusturile sunt diferite și este posibil ca alegerea celor care îl comandă la o cofetărie să nu se potrivească tuturor.

Acest articol conţine informaţii care poate să ajute pe oricine să aleagă un tort perfect pentru orice tip de eveniment.

Ce greutate trebuie să aibă un tort comandat la cofetărie pentru un eveniment?

Atunci când se alege un tort , pe lângă designul său frumos, trebuie să se ţină cont de cantitate, pentru că trebuie să fie suficient pentru toată lumea. Ajută să se cunoască faptul că o felie de tort care însoțește un prânz sau o cină este de 80-120 g de persoană. În cazul în care la un eveniment se serveşte doar tort, porţiile ar trebui să aibă 150-180 g de persoană.

Pe de altă parte, în funcţie de numărul de invitați, nu se calculează „suficient” tort, ci puțin mai mult. La urma urmei, o prăjitură este ceva care place majorității oamenilor şi se poate întâmpla ca un invitat să mai ceară o felie în plus. Cea mai bună opțiune pentru a evita o greșeală de calcul este să se ceară sfatul unui profesionist. O cofetărie cu experiență, de exemplu, îşi îndrumă corect clienţii pentru a alege tortul potrivit.

Ce aromă ar trebui să aibă un tort pentru eveniment

Torturile pentru mai mult de 20 de invitați sunt, de regulă, înalte sau cu mai mult de un etaj. Acest aspect le permite celor care îl comandă să nu se concentreze doar pe o singură aromă. Se pot alege câteva arome diferite pentru a satisface mai multe gusturi.

Pentru a alege corect gustul si forma tortului este important să se consulte o cofetărie. Aceasta va lua în considerare dimensiunea, prezentarea, depozitarea și transportul tortului pana la eveniment si va pune la dispozitie mai multe tipuri de compozitii aromate si delicioase. În cazul unui eveniment mare, cel mai potrivit este să se facă degustare la mai multe tipuri de compozitii înainte de a se lua decizia finală.

Cofetarii cu experienţă pot pregăti torturi în funcţie de orice provocare primesc şi, pe lângă tort, pot oferi și alte delicatese pentru o masă dulce delicioasă.

Sursa Foto: Unsplash.com

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ