Sforțarea civică - ediție online

| 30 aug, 2013

Personal și comparativ cu Emil Boc, un premier care se dădea cu coasa, îl prefer pe MRU care se dă pe net.

Nu știu cum sunt alții, dar eu cad uneori pe gânduri chiar și când aud lucruri relativ banale. Sigur, orice om se raportează la evenimente în funcție de semnificația pe care o au pentru el. Să luăm de pildă un detaliu foarte simplu și aparent banal.

Văd că Forța Civică condusă de fostul premier MRU postează deja al doilea comunicat de presă în două zile pe un site specializat. Pe 26 august a postat unul legat de numirile succesive ale liberalilor la Transporturi, iar pe 29 august s-a scandalizat pe marginea unei propuneri a Finanțelor. Personal și comparativ cu Emil Boc, un premier care se dădea cu coasa, îl prefer pe MRU care se dă pe net.

Dar dacă-i cer părerea unui new media manager, probabil că-mi va explica cu lux de amănunte că MRU a cumpărat pachetul premium, altfel nu ar putea să posteze atât de des. Un analist politic, în schimb, o să-mi spună că fostul premier nu mai are curaj să apară. Un fost coleg de guvernare al efemerului premier va accepta să-mi detalieze doar off-the-record că MRU poate este în vacanță, dar nu vrea să-l afle Băsescu, să nu-i zică și lui vreo două la nervi.

Un inginer mai sceptic va considera că MRU a trecut pe regim de avarie pentru că bateriile formațiunii sunt deja pe terminate și că, în acest caz, schimbarea denumirii în Sforțarea civică ar fi binevenită. Un golănaș de liceu va considera că MRU vorbește în pungă, un corporatist va conchide că fostul premier bifează sarcini, un pescar că freacă și el țiparul, un bucătar că a rasolit-o, o femeie de serviciu că sprijină mopul, un fotbalist că trage de timp, un ziarist că le dă din pix, un croitor că a rămas fără material... Dar să nu-l uit pe comediantul care-mi va șopti mucalit și confidențial că dacă nu am văzut o campanie electorală făcută la mica publicitate, încă n-am văzut nimic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 aug, 2013
cantautor clasic
Eu cred ca ,"iesind din Ozana cea frumos curgatoare"si continuand comparatia,logic,intre MRU SI V.P,il preferati pe VP...
Ma si explic:Boc da cu coasa,MRU se da pe net,in schimb VP,se da si pe net si da si copypaste...(comisia de etica fac.drept B)
deci ,se constata superioritatea...
30 aug, 2013
Ferenczy Stefan
precizare
Amice, tu nu ești plătit la subiect ci la număr de cuvinte, așa-i?
30 aug, 2013
cantautor
Dl.FERENCZY,
1.nu cred ca esti in masura sa faci precizari...
2.nu suntem amici...
3.ti-am mai spus:nu sunt platit...
ar fi degradant pentru conditia mea sociala,sa fac ceea ce imi place,pe bani...
30 aug, 2013
Ferenczy Stefan
:))
Cum să-ți placă un simptom obsesiv-compulsiv ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ