Siegfried Mureşan: Guvernul Olandei a decis: Olanda susţine aderarea României la spaţiul Schengen!

| 02 dec, 17:04

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan anunţă într-o postare pe Facebook că Guvernul Olandei a decis iar Olanda susţine aderarea României la spaţiul Schengen.

 

”Guvernul Olandei a decis: Olanda susţine aderarea României la spaţiul Schengen România a reuşit să răspundă în ultimele săptămâni tuturor solicitărilor autorităţilor olandeze”, precizează eurodeputatul.
Mureşan menţionează că, ”urmare a îndeplinirii tuturor condiţiilor şi tuturor angajamentelor asumate de noi, Guvernul Olandei tocmai a adoptat o poziţie pozitivă faţă de aderarea României la spaţiul Schengen”.
”Este un motiv de bucurie pentru noi toţi. Este un impuls să continuăm munca pe acest dosar”, mai scrie Mureşan.
Ministrul de Externe, Bogan Aurescu scrie vineri pe Twitter că se bucură să salute evaluarea pozitivă de astăzi şi poziţia guvernului olandez în sprijinul aderării la Schengen a României. În urmă cu scurt timp, şi Guvernul Suediei a reuşit să obţină sprijinul Parlamentului şi a primit mandat pozitiv pentru a vota aderarea României la spaţiul Schengen.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ