Sighiartău (PNL Bistriţa-Nădăud): Am semnale că se pregătesc fraude la vot

| 07 iun, 18:30

Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, deputatul Robert Sighiartău, a declarat, vineri, că a primit semnale că s-ar pregăti fraude la vot în anumite comunităţi, motiv pentru care le-a cerut cetăţenilor "să fie gardienii democraţiei în judeţ" şi să semnaleze pe reţelele sociale şi la Poliţie orice abateri.

 

"Am primit nenumărate semnale din partea unor cetăţeni din judeţul Bistriţa-Năsăud că se pregătesc anumite fraude, în anumite comunităţi unde sunt şi persoane vulnerabile, de la voturi plătite, la metoda 'suveică' şi la multe alte lucruri prin care se încearcă fraudarea votului, aşa că îi rog pe toţi reprezentanţii din secţii ai Partidului Naţional Liberal, ai celorlalte partide anti-PSD să fie vigilenţi şi să ne asigurăm că pesediştii nu pot fura la aceste alegeri, pentru că ei sunt disperaţi şi încearcă fraudarea acestor alegeri. De aceea, îi rog pe toţi cetăţenii care vor vota duminică să fie gardienii democraţiei în judeţul Bistriţa-Năsăud, iar dacă sesizează ceva fraude, indiferent de secţiile de votare, să le pună pe Facebook, pe TikTok, să sune la Poliţie, să sune autorităţile, tocmai pentru a nu-i lăsa să fure. Nu pot ei fura cât puteţi voi vota, oameni buni", a afirmat Robert Sighiartău, în conferinţa de presă de la finalul campaniei electorale.
Candidatul PNL a îndemnat cetăţenii să iasă în număr cât mai mare la vot duminică, 9 iunie, şi s-a arătat convins că bistriţenii îşi doresc o schimbare la nivelul conducerii Consiliului Judeţean.
"Oamenii vor schimbare. După 12 ani de administraţie PSD - Radu Moldovan, nu avem centuri ocolitoare, drumuri expres, avem cea mai scumpă apă din Transilvania, avem instituţii corupte şi pline de rubedenii şi pile ale camarilei PSD. (...) După 9 iunie, vom începe curăţenia generală la Consiliul Judeţean", a mai spus Sighiartău.
Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, pe buletinele de vot se regăsesc şase candidaţi: preşedintele în funcţie, Radu Moldovan (PSD), Robert Sighiartău (PNL), Ovidiu Florean (AUR), Ionuţ Simionca (ADU), Lorant Sas (REPER) şi Mircea Taloş (PNŢMM).

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ