Simona Halep oprită de ploaie la US Open

| 02 sep, 2013

Meciul dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta din cadrul turneului american US Open a fost suspendat din cauza ploii. Partida a fost întreruptă de arbitru cînd românca avea minge de set, în setul al doilea.

Simona Halep a jucat astăzi împotriva italiencei Flavia Penetta pentru un loc în sferturile de finală de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Primul set a fost pierdut de Simona Halep cu scorul de 2 la 6, iar în cel de-al doilea set Simona a revenit şi a fost la o minge de a câştiga setul, fiind întrerup de arbitrii la scorul de 5-4.

Simona Halep, ocupanta locului 19 în lume, s-a calificat în „optimile” turneului de tenis US Open după victoria categorică, scor 6-1, 6-0, repurtată în fața rusoaicei Maria Kirirlenko (locul 17 în clasamentul mondial). Partida a durat doar 51 de minute, relatează gsp.ro.

Aceasta este cea mai bună performanță realizată de Halep la US Open. Prin accederea în această fază a competiției, românca și-a asigurat 280 de puncte WTA și un cec de 165.000 de dolari.

Flavia Pennetta este un fost număr 10 mondial, care se află pe acum pe locul 83 în lume. Înainte de US Open italianca avea un raport negativ al victoriilor şi înfrîngerilor 16-17. La 31 de ani ea încearcă să revină în elită, după ce la finalul lui 2012 a suferit o intervenţie chirurgicală la încheietura mîinii drepte. US Open-ul este turneul preferat al jucătoarei din Italia, atingînd de trei ori sferturile de finală, cele mai bune rezultate ale sale în turneele de Mare Şlem.

Tag-uri: Simona Halep, US Open
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ