Simona Halep va înfrunta o italiancă în debutul Turneului Campioanelor

| 24 oct, 12:41

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, va debuta duminică la Turneul Campioanelor de la Singapore, împotriva italiencei Flavia Pennetta, potrivit programului anunțat de organizatori.

Halep (24 ani), principala favorită a competiției, va disputa primul meci de simplu al turneului, în cadrul Grupei Roșii, de la ora locală 15,00 (09,00, la București).

Simona, care este finalista ediției de anul trecut a Turneului Campioanelor, are șansa să își ia revanșa după ce Pennetta (33 ani, numărul opt mondial) a învins-o luna trecută, în semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3, italianca reușind apoi să câștige turneul.

Pennetta conduce cu 4-1 în confruntările cu românca, singura victorie a Simonei fiind consemnată anul acesta, la Miami, în optimi, cu 6-3, 7-5. Pennetta a câștigat primul meci, în 2010, în sferturi la Marbella, cu 6-4, 7-6 (4), s-a impus de două ori în 2013, la Bastad în optimi, când Halep a abandonat la scorul de 4-6, 7-5, 2-0, și în optimi la US Open, cu 6-2, 7-6 (3), precum și anul acesta, în semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3.

Celălalt meci al zilei, de la 13,30 (ora României), rusoaica Maria Șarapova o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ