Sindicaliştii RMGC, către Antonescu: „Puteţi trăi cu moartea Roşiei Montane pe conştiinţă?“

| 09 sep, 2013

După ce Crin Antonescu a prezentat, astăzi, opţiunea sa de a vota împotriva proiectului Roşia Montană, sindicatul "Viitorul Mineritului" din cadrul RMGC a atacat dur declaraţiile liderului PNL. Angajaţii companiei spun că nu înţeleg cum un politican liberal se pronunţă împotriva investiţiilor şi a locurilor de muncă.

"Suntem profund dezamăgiţi de declaraţia dumneavoastră, <<în nume personal>>, că practic trebuie să ne luăm adio de la speranţa de a avea locuri de muncă! Puteţi să trăiţi cu moartea Roşiei Montane pe conştiintă?", au spus sindicaliştii, care au adăugat că fără locuri de muncă în minerit, Roşia Montană va rămâne o comună moartă, părăsită.

"Din cauza politicienilor pe care şi noi i-am votat, murim de foame şi suntem nevoiţi să ne părăsim ţara, să muncim prin străini! Nu avem nicio şansă la viitor aici, dacă Piaţa Universităţii face legea în Apuseni! Iar dvs. nu veniţi cu nicio strategie pentru dezvoltarea acestei zone, condamnându-ne la sărăcie, şomaj şi disperare", se plâng angajaţii din cadrul RMGC, într-un comunicat, citat de Adevărul.

Ei mai spun că nu pot înţelege cum un politician liberal poate să se pronunţe împotriva investiţiilor şi împotriva creării locurilor de muncă.

Sindicaliştii cer întregii clase politice să facă locuri de muncă în România şi să nu cedeze la presiunea străzii. "Câteva mii nu vorbesc în numele milioanelor de români care încurajează investiţiile şi care au nevoie de locuri de muncă", a declarat Cristian Albu, liderul sindicatului.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ