Sindicatele din Compania Naţională a Uraniului au anulat acţiunea de pichetare. Oil Terminal menţine protestul

| 06 oct, 09:59

Sindicatul Exploatare Preparare Uraniu a anulat participarea la acţiunea de pichetare din faţa clădirii Guvernului, întrucât Executivul a adoptat, miercuri, Ordonanţa de Urgenţă pentru alocarea sumei necesare restructurării Companiei Naţionale a Uraniului (CNU), dar membrii Sindicatului Oil Terminal şi-au menţinut hotărârea de a protesta în Piaţa Victoriei faţă de lipsa fondurilor pentru investiţii şi dezvoltarea societăţii, a anunţat Cartel Alfa

"Sindicatul Exploatare Preparare Uraniu a anulat participarea la acţiunea de pichetare de astăzi din fata Guvernului datorită adoptării ieri, de către Guvern, a OUG pentru alocarea sumei necesare restructurării Companiei, proces care va permite funcţionarea pe termen lung a Companiei Naţionale a Uraniului. În schimb, tot astăzi, 6 octombrie, începând cu ora 10:00, vor protesta în faţa Guvernului membrii Sindicatului Oil Terminal afiliat la Federaţia Sindicatelor Libere din Chimie şi Petrochimie", spune Cartel ALFA. 

Sindicaliştii din cadrul Companiei Naţionale a Uraniului (CNU) au anunţat, miercuri, că vor picheta joi sediul Guvernului, între orele 8:30 şi 13:00, nemulţumiţi de faptul că Executivul întârzie adoptarea unei ordonanţe de urgenţă privind acordarea unui ajutor de stat către CNU. Potrivit unui comunicat al sindicatului, la pichet erau aşteptaţi circa 150 de angajaţi ai CNU. 

De la ora 10:00, urmau să li se alăture membrii Sindicatului Oil Terminal, care protestează împotriva deciziilor ce pun în pericol locurile de muncă, precum şi faţă de lipsa fondurilor pentru investiţii şi dezvoltarea societăţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ