Snowden are paşaport de 'cetăţean al lumii'

| 10 iul, 2013

Organizaţia World Service Authority a emis pe numele fostului asistent tehnic al CIA, Edward Snowden, care a demascat recent un program secret al guvernului SUA de supraveghere electronică, un paşaport de 'cetăţean al lumii', menţionează aceasta pe microblogul său din reţeaua socială Twitter, potrivit agenţiei ruse de presă RIA Novosti.

 

'Guvernul mondial al tuturor cetăţenilor lumii a emis un paşaport pentru cetăţeanul lumii Edward Snowden pe baza declaraţiei internaţionale a drepturilor omului', se afirmă în declaraţie.

World Service Authority este o organizaţie neguvernamentală ce a fost înfiinţată în septembrie 1954, având sediul la Washington, şi care promovează 'cetăţenia mondială', 'dreptul mondial' şi 'guvernul mondial'.

La ora actuală, World Service Authority emite paşapoarte doar pentru patru ţări: Mauritania, Tanzania, Togo şi Ecuador, aceasta din urmă figurând printre ţările cărora Snowden, căutat de SUA, le-a solicitat azil politic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ