Soțul vicepremierului Sevil Shhaideh, uns șef în ministerul condus de DAEA

| 15 aug, 10:48

Soțul vicepremierului Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh, a fost numit în funcția de director de cabinet în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, potrivit infoialomita.ro Acesta ar lucra cu Alexandru Dănuț Potor, fostul președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România.

Akram Shhaideh a fost angajat la RAJA Constanța, cel mai mare operator public regional din România în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă și al epurării apelor uzate. RAJA Constanţa l-a plătit anul trecut cu 38.991 lei (3.250 lei pe lună).

Numele lui Akram Shhaideh a fost invocat foarte mult în spațiul public în decembrie 2016, atunci când Sevil Shhaideh a fost propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru.

Akram Shhaideh este bănuit că ar fi un apropiat al regimului lui Bashar al-Assad, din Siria. Presa a speculat că această legătură a lui Akram Shhaideh i-ar fi barat soției sale drumul către scaunul de prim-ministru. La mometul anunțului, președintele Klaus Iohannis a invocat vulnerabilități la adresa siguranței naționale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ