ŞOC despre Horia Georgescu: de ce a fost încătuşat cu mâinile la spate şi cum se simte acum în spatele gratiilor

| 17 mar, 11:19

Cristian Ene, avocatul lui Horia Georgescu, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate, a făcut declaraţii despre cum se simte clientul său în arest.

Ene a afirmat că nu ştie de acesta a fost încătuşat cu mâinile la spate, dar a ţinut să precizeze că Horia Georgescu nu se simte deloc bine în arest.

“Întrebaţi mereu despre cum se simte un om în spatele gratiilor. Normal că nu se simte bine, nimeni nu se simte bine. Nu ştiu de ce a fost încătuşat cu mâinile la spate, cred că există o procedură în astfel de cazuri, pentru fiecare caz în parte”, a declarat Cristian Ene.

Horia Georgescu, TRĂDAT de familie! Fratele său îl nimiceşte

Azi, Horia Georgescu a anunţat prin intermediul avocatului său, Cristian Ene, că şi-a dat demisia din fruntea Agenţiei Naţionale de Integritate. Fostul şef al ANI va ajunge marţi în faţa magistraţiilor cu propunere de arestare preventivă. El a fost reţinut luni pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Procurorii DNA îl acuză pe Horia Georgescu de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Acesta a fost audiat luni timp de mai multe ore şi, ulterior, reţinut pentru 24 de ore.

Fostul şef ANI făcea parte din Comisia de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul ANRP când s-au plătit despăgubiri ilegale, statul fiind prejudiciat cu 75 de milioane de euro.

Astăzi fostul şef al ANI va ajunge în faţa magistraţiilor cupropunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 12:21
nero
ANRP este o institutie care isi bate joc de cei ce au proprietati de luat(adevaratii proprietari).nu raspund la telefon cand le ceri informatii despre dosar,te pun pe drumuri(vii din provincie)si stai pe hol aiurea,nu te baga nimeni in seama,te mint,te amana doar ca sa renunti.toti angajatii te privesc de sus cu aroganta parca esti cersetor.TREBUIE DESFIINTATA!
17 mar, 12:28
mamma mia
anrp
Nu stiam ca asa fac. Multumesc de precizare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ