ŞOCANT: Administratorul unei asociaţii de blocuri din Mangalia a jucat BANII de ÎNTREŢINERE la PĂCĂNELE

| 03 oct, 14:32

Administratorul unei asociaţii din Mangalia, un împătimit al jocurilor de noroc a pierdut toţi banii de întreţinere la păcănele. Omul fugea la jocurile de noroc cum încasa întreţinerea de la locatarii de bună credinţă, potrivit RomaniaTv.

Administrator a fost trimis în judecată deoarece a fost reclamat de locatari că ar fi jucat banii asociației la păcănele, informează replicaonline.ro.

Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Mangalia au demarat cercetările, stabilind un prejudiciu de 24.400 de lei.

Din câte se pare, administratorul încasa banii de întreţinere, dar firul era întrerupt odată ce intra în posesia lor. Aceştia nu mai ajungeau unde trebuie, ci direct la păcănele şi pariuri sportive.

După o anchetă laborioasă, bărbatul a recunoscut tot şi a fost de acord să încheie un acord de recunoaştere a vinovăţiei, care a fost înregistrat laJudecătoria Mangalia, instanţă care îl judeca pentru delapidare. Însă, cauza a fost amânată deocamdată pentru 28 octombrie.

Citeste si: Anunţ de ultimă oră! Zeci de site-uri au fost ÎNCHISE!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ