Şoferii sub 28 de ani vor plăti asigurare RCA mai mare

| 06 feb, 2014

Posesorii de mașini care au vârsta sub 28 de ani plătesc RCA mai scump. Potrivit unei statistici cele mai multe accidente sunt cauzate de către tineri care nu au împlinit încă 28 de ani.

Informații pe care asiguratorii le-au convertit în prețuri speciale pentru această categorie de vârstă. Adică au majorat de două sau de trei ori POLIŢELE DE ASIGURARE OBLIGATORIE pentru cei care nu au trecut de această vârstă. Aceasta este poate printre puținele situații în care tinerețea nu este un atuu. Spre disperarea celor direct afectați, scrie aradon.ro.

"Nu este corect să faci o asemenea diferențiere pe acest criteriu. Asiguri mașina și nu șoferul. Anul acesta am plătit cea mai mare asigurare obligatorie de când am mașina", susține un tânăr a cărui vârstă, şi anume 25 de ani, este considerată prea periculoasă pentru asiguratori.

"Asiguratorii au stabilit un tarif de două sau de trei ori mai mare decât tariful mediu pentru că potrivit statisticii șoferii sub 28 de ani sunt cei mai des implicați în accidente", a declarat Doru Glăvan, reprezentant al unei firme de asigurare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ