Soluţie inedită adoptată de sindicate pentru a participa la protestul „România vrea autostrăzi“: „Vom fi în pauza de masă”

| 15 mar, 10:02

Sute de sindicalişti membri ai confederaţiei Cartel Alfa din judeţul Olt au hotărât să se alăture protestului de astăzi, de la ora 15,00, pentru a nu încălca legislaţia din domeniul muncii adoptând o soluţie inedită.

Poliţişti, profesori, lucrători din industria metalurgică, din transporturi, drumari, funcţionari APIA, salariaţi din domeniul asigurărilor etc., membri ai sindicatelor afiliate confederaţiei Cartel ALFA, filiala Olt, au hotărât să se alăture, conform declaraţiei liderului Cristel Ioţu, protestului „România vrea autorstrăzi“ promovat de suceveanul Ştefanl Mandachi, antreprenorul care a construit, într-un demers simbolic, primul metru de autostradă din Moldova. „Noi am hotărât ca la ora 15,00 să solidarizăm. Şi spunem că luăm masa atunci, pentru că n-avem voie să oprim lucrul, ar însemna să facem, grevă, şi atunci o să servim masa, pentru că legiuitorul ne permite, într-un interval de până în 30 de minute. Şi luăm masa 15 minute, exact pe protestul anunţat“, a declarat Ioţu. Acolo unde nu va fi posibilă întreruperea lucrului, sindicaliştii vor purta pe braţ banderole albe, a mai precizat liderul Cartel ALFA.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ