Surprinzător! În ce ministru au românii cea mai mare încredere

| 15 mai, 16:55

Jumătate dintre români au încredere în ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, iar 31% în ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, potrivit unui sondaj Avangarde.

Conform clasamentului privind încrederea în miniștri, 51% dintre cei intervievați au spus că au încredere în ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, 31% în ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, 29% în ministrul Muncii, Rovana Plumb, 27% în ministrul Apărării, Mircea Dușa, și 26% în ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Citește și:  SONDAJ: Aproximativ 60% dintre români consideră că Guvernul ar trebui să-și încheie mandatul la termen

Avangarde precizează că restul până la 100% au răspuns "nu am încredere", "nu știu, nu răspund", "nu îi cunosc".

Lista miniștrilor a fost alcătuită doar din cei cinci miniștri.

Cercetarea a fost realizată în perioada 21 — 29 aprilie, pe un eșantion de 950 de persoane de 18 ani și peste. Metoda de culegere a datelor a fost față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia. Selecția gospodăriilor s-a făcut după metoda "random route", iar cea a persoanelor după regula "persoana care își aniversează ziua de naștere cel mai aproape de începutul anului". Eroarea maximă tolerată este de plus/ minus 3,18%, pentru un interval de încredere de 95%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ