Sorana Baciu, fost director la OMV Petrom, numită secretar de stat la Ministerul Economiei

| 24 dec, 11:51

Premierul Dacian Cioloş a numit-o pe Sorana Baciu secretar de stat la Ministerul Economiei, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Sorana Baciu, absolventă de ASE, a fost timp de şapte ani (2007-2014) director de strategie al OMV Petrom, iar din ianuarie 2015 este membru ne-executiv al board-ului Romgaz şi preşedinte al comisiei de audit.

Dupa plecarea de la Petrom, Sorana Baciu a devenit partener in compania de consultanta Acgenio. Anterior carierei in Petrom, a fost director general adjunct al Porsche Bank Romania timp de trei ani, director de strategie al ING Bank Romania timp de doi ani, a lucrat la banca Merrill Lynch. In perioada 1992 - 1995 a lucrat ca expert in Guvernul Romaniei, in programe cu Banca Mondiala si Comisia Europeana.

Sorana Baciu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si master in management la McGill University din Canada.

Ea este membru in board-ul Fundatiei Ratiu.

Ministerul Economiei este condus de Costin Borc.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ