Sorin Frunzăverde, operat de URGENȚĂ în Germania! Acuzaţii BOMBĂ: Medicii români l-ar fi diagnosticat GREŞIT

| 02 aug, 14:48

Sorin Frunzăverde a fost operat de urgență în Germania! Cancerul a recidivat, medicii găsind o tumoră de 12 cm. Chirurgii au spus și că medicii din România nu l-au operat bine pe Frunzăverde, potrivit România TV.

Sorin Frunzăverde a suferit prima operație în anul 2015, în Timișoara, cam în perioada când au apărut și problemele penale.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde, a fost condamnat definitiv în 2016 în dosarul "Voturi pentru Iohannis" la doi ani de închisoare cu suspendare, magistrații menținând astfel ultima decizie a instanței în acest caz.

Fostul preşedinte al CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin, în ianuarie 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul alegerilor prezidenţiale din 2014, în care a fost acuzat că şi-ar fi exercitat ilegal influenţa în scopul obţinerii mai multor voturi în favoarea candidatului partidului din care făcea parte, PNL.

Tag-uri: Frunzaverde
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ