Sorin Grindeanu: 12 oferte au fost depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău, 95,9 km

| 23 sep, 20:32

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că 12 oferte au fost depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău (95,9 km). El a mai spus că valoare totală a proiectului este estimată de 8,24 miliarde de lei, fără TVA, şi investiţia este finanţată prin PNRR.

 

„12 oferte au fost depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău (95,9 km)! Pentru lotul 1 (Focşani-Domneşti Târg)- în lungime de 35,6 km şi cu o valoare estimată de 2,98 miliarde de lei (fără TVA)- au depus oferte 4 Asocieri de constructori din România şi Turcia. Pentru Lotul 2 (Domneşti Târg-Răcăciuni)- cu o lungime de 38,78 km şi o valoare estimată de 3,14 miliarde de lei (fără TVA)- au depus oferte 4 Asocieri de constructori din România şi Turcia. Pentru Lotul 3 ( Răcăciuni- Bacău)- cu o lungime de 21,52 km şi o valoare estimată de 2,11 miliarde de lei (fără TVA)- s-au primit oferte de la 4 Asocieri de constructori tot din România şi Turcia”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
El a mai spus că pentru fiecare lot perioada de execuţie a lucrărilor este de 30 de luni.
„Toată Autostrada Focşani-Bacău va avea o lungime de 95,9 km şi are o valoare totală estimată de 8,24 miliarde de lei (fără TVA). Investiţia este finanţată prin PNRR”. a conchis Grindeanu.

 

Tag-uri: Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 19:41
raryMenna
clomiphene copay card
My doctors of course treated me with lots of antibiotics before delivery because of my previous experience clomid in men In yet another embodiment, the composition of the present invention comprises i a composition comprising rebaudioside M and rebaudioside D and ii beta pectin

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ