Sorin Grindeanu: A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a autostrăzii

| 08 iun, 20:00

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania. După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziţie 785,21 milioane de lei, fără TVA şi 24 de luni pentru a construi această subsecţiune, a adăugat el.

 

„A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania! După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziţie 785,21 milioane de lei (fără TVA) şi 24 de luni (6 luni proiectare şi 18 luni execuţie lucrări) pentru construirea celor 28,55 km ai acestui proiect”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
Ministrul Transporturilor a mai spus că procedura pentru semnarea contractului, finanţat din fonduri europene nerambursabile, va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ