Sorin Grindeanu: Contractul pentru încă un lot din secţiunea montana a A8 intră în licitaţie!

| 28 mar, 18:39

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă joi că intră în licitaţie contractul pentru încă un lot din secţiunea montana a autostrăzii A8. Contractul prevede o perioadă de maximum 30 de luni, 6 luni de proiectare şi 24 de luni execuţie, iar finanţarea va fi asigurată prin Programul Transport (PT) 2021-2027. Pe traseul acestui lot de autostradă vor fi construite inclusiv două tuneluri cu o lungime totală de 1,07 km.

 

”CNAIR a transmis, astăzi, spre validare la ANAP documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului Miercurea Nirajului- Sărăţeni (23,4 km). Pe traseul acestui lot de autostradă vor fi construite inclusiv două tuneluri cu o lungime totală de 1,07 km”, arată ministrul într-o postare pe Facebook.
Potrivit lui Sorin Grindeanu, contractul prevede o perioadă de maximum 30 de luni, din care 6 luni proiectare şi 24 de luni execuţie, iar finanţarea va fi asigurată prin Programul Transport (PT) 2021-2027.
”După validarea documentaţiei de atribuire, va fi publicat Anunţul de Participare la licitaţie în cadrul căruia va fi precizată şi valoarea estimată a contractului. În termen de 30 de zile de la finalizarea procedurii de achiziţie publică, acest contract va fi preluat de la CNAIR de nou înfiinţata Companie pentru Investiţii Rutiere (CNIR), care se va ocupa de implementarea lui”, mai spune Grindeanu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ