Sorin Grindeanu: Şase oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraş

| 29 noi, 18:40

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că şase oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraş. „Constructori şi proiectanţi din România, Turcia, Georgia şi Ucraina au înaintat oferte pentru Tronsonul de 16,26 km dintre Sâmbăta de Sus, Municipiul Făgăraş şi Drumul de legătură cu DN1”, a mai explicat el.

 

„Şase oferte depuse pentru proiectarea şi execuţia Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraş! Constructori şi proiectanţi din România, Turcia, Georgia şi Ucraina au înaintat oferte pentru Tronsonul de 16,26 km dintre Sâmbăta de Sus, Municipiul Făgăraş şi Drumul de legătură cu DN1! Antreprenorii care vor câştiga contractul de 1,16 mld. de lei vor avea la dispoziţie maximum 48 de luni (12 luni proiectare, 36 de luni execuţie) pentru finalizarea lucrărilor”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.
El a mai spus că „autostrada Sibiu – Făgăraş (68 km), a cărei construcţie urmează să fie finanţată din fonduri europene, va asigura accesul pe reţeaua de transport europeană TENT - Comprehensive”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ