Sorin Oprescu: Acoperișul de la Arena Națională este făcut după normele europene

| 01 feb, 09:31

Sorin Oprescu a ajuns luni dimineață la Spitalul Universitar din Capitală unde își va relua munca.

”Au început să vină pacienți. Nm operat, jumătate din săptămâna trecută am petrecut-o pe drumuri că așa e la noi, dacă nu ai ștampilă și semnatură, s-a terminat”, a spus Oprecu în prima zi când s-a întors la muncă. 

Întrebat cu privește acum Bucureștiul, când nu se mai află în funcția de primar, Oprescu a răspuns: ”Se putea și mai bine. Toți facem greșeli, totul e să existe responsabilitate”. 

Fostul edil a vorbit și despre situația de la Arena Națională, precizând că acoperișul a fost construit după normele europene.

”Este o poveste chestia asta cu acoperișul. Acoperișul este făcut după normele europene, e făcut de firma pe care am găsit-o lucrând acolo și a lucrat foarte bine. Toate prerogativele au fost puse în funcțiune în momentul când UEFA a venit și a cercetat loc de loc. Am făcut exerciții de evacuare acolo, pe Arena Națională. Că nu corespund standardele europnene cu standardele noastre, e posibil. Închisul și deschisul ei e făcut după un protocol special. Aprobările sunt date de la Munchen, nimeni nu a făcut de capul lui”, a spus Oprescu. 

De asemenea, fostul primar a precizat că nu își dorește o funcție de conducere la Spitalul Universitar. 

”În timpul cât am stat la primărie, am mai și operat, dar de frica voastră, am facut-o sâmbăta-duminică. Băieții ăștia muncesc, își văd de treaba lor, lasă-i pe ăștia tineri la manageriat”, a declarat Sorin Oprescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ