Sorin Oprescu rămâne în AREST PREVENTINV

| 14 sep, 08:14

Sorin Oprescu rămâne în spatele gratiilor, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia edilului la decizia instanţei de a-l aresta preventiv, în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Decizia instanţei este definitivă.

În urmă cu o săptămână, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile . Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi primit de la un subaltern, 25.000 de euro, bani care proveneau de la patru denunţători. 

Din spatele gratiilor, Sorin Oprescu a transmis un mesaj, prin intermediul unuia dintre avocaţii săi: "Se consideră în continuare nevinovat. Speră ca cetăţenii să-i fie alături. Avem încredere în actul de justiţie, indiferent cine soluţionează contestaţia".

Citeşte şi: Avocatul lui Oprescu: A fost avertizat de foarte mult timp că i se pregătește ceva

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 sep, 22:41
Doina Balasa
Este atat de simplu ! Tine doar de tine !
“Astazi, mai mult decat oricand, exista informatie practica tot mai abundenta despre cum sa obtii succesul in orice domeniu”- Brian Tracy - Succesul în viata! Avem oferta de lucru perfecta, care-ti da posibilitatea sa castigi bani imediat ! Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de specialitate ! Iti trebuie doar calculator si conexiune la internet , sa lucrezi online , comod de acasa, cateva ore pe zi ! Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul , pas cu pas ! Te vei bucura cand vei vedea rezultatele ! Trimite acum un mesaj , la adresa de email: [email protected] , cu textul “ Vreau detalii” , iar in maxim 24 h primesti informatii!
14 sep, 18:24
ada
bine
uite acuma o sa-i fiu alaturi . ca doar a impartit prada cu mine. el o ducea bine din smecherii si eu nu aveam ce sa mananc . sa-i fiu alaturi auzi . sa stea la puscarie pana o sa-i fiu eu alaturi.
14 sep, 18:21
Sorina
Stupid avocat!
Când i-au fost bucurestenii alaturi libidinosului, mai, papagalule?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ