Sorin Ovidiu Vîntu, la DNA în calitate de martor în dosarul Realitatea TV

| 05 aug, 2013

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu s-a prezentat, luni, la DNA, pentru a fi audiat în dosarul televiziunii de ştiri pe care acesta a deţinut-o, Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu este audiat de procurorii anticorupţie în cazul Realitatea TV. Vîntu are calitate de martor în acest dosar, la fel ca fiica sa, Ioana, audiată şi ea săptămâna trecută la DNA, informează RTV.net.

Ioana Vîntu, fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a fost audiată vineri la DNA în calitate de martor în dosarul legat de Realitatea TV şi că salută demersul procurorilor.

Potrivit Mediafax, Ioana Vîntu a fost chestionată de procurori în legătură cu modul în care s-a făcut preluarea acţiunilor Realitatea Media după ce Elan Schwartzenberg a ieşit din acţionariatul trustului. Concret, au explicat sursele citate, ar exista suspiciuni că Realitatea Media ar fi fost preluată în mod abuziv de către societatea Strategies Research Investments SRL, ai cărei acţionari sunt Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru.

Astfel, Ioana Vîntu a fost chemată în calitate de martor, pentru a spune ce ştie despre această preluare, au mai arătat sursele citate.

Aceleaşi surse au mai menţionat că anchetatorii verifică şi modul în care Elan Schwartzenberg a cumpărat acţiuni din Realitatea Media.

În acest dosar, se fac în prezent cercetări prealabile, nefiind nimeni urmărit penal, au mai precizat sursele citate.

Ioana Vîntu, fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a venit, vineri după-amiază, la sediul central al DNA, însoţită de avocatul Alexandru Chiciu.

Ea nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ