Soţul senatoarei Diana Şoşoacă, audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi plasat sub control judiciar, pent

| 13 dec, 18:06

Senatoarea Diana Şoşoacă s-a aflat, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, împreună cu mai mulţi susţinători, unde soţul ei era audiat, pentru ultraj, în urma unui incident care a avut loc la cabinetul său de avocatură, cu o echipă de filmare a unei televiziuni italiene.

 

Senatoarea spune că ea a fost cea care a chemat Poliţia şi că a fost agresată de jurnaliştii veniţi să îi ia interviu. Poliţia Capitalei a anunţat că în cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pentru ultraj, iar cel de-al doilea care urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Conform Parchetului, soţul Dianei Şoşoacă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.
Soţul senatorului AUR Diana Şoşoacă, implicat într-un scandal cu jurnaliştii postului de televiziune italian RAI UNO, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 anunţă, într-un comunicat dat publicităţii luni după amiază, că procurorii au dispus prin ordonanţă, luni, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de un inculpat care în data de 10 decembrie a agresat un poliţist.
„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16:00, prin intermediul unui apel la serviciul de urgenţă 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil de pe raza Sectorului 1 Bucureşti. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins izbindu-l de perete , i-a pus o mână în gât, după care l-a ras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
Diana Şoşoacă a declarat că soţul ei, Silvestru Şoşoacă, a fost chemat la audieri într-un dosar de ultraj, deşi acesta nu a făcut decât să o apere în faţa unei jurnaliste. Senatoarea a afirmat că are imagini cu altercaţia care s-a produs în cabinetul său de avocatură, vineri seară, după ce o echipă de jurnalişti de la televiziunea italiană Rai Uno i-a cerut un interviu.
Şoşoacă a spus că ea a fost cea care a sunat la 112, după ce echipa de filmare a refuzat să iasă din cabinetul ei şi că soţul ei a fost agresat de poliţiştii veniţi la faţa locului.
Prezenţi alături de senatoare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, susţinătorii Dianei Şoşoacă au încercat să îi împiedice pe jurnaliştii unor televiziuni să filmeze.
Poliţia Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că în data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict, potrivit News.ro.
La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4.
În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

 

Tag-uri: Diana Sosoaca, sot, ultraj
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ