Spitalul Militar infirmă faptul că ar fi folosit produse Hexi Pharma la cabinetul dedicat Administrației Prezidențiale

| 24 mai, 11:51

Spitalul Militar a reacţionat în scandalul privind dezinfectanţii folosiţi pentru ambulanţa prezidenţială. Reprezentanții Spitalului infirmă faptul că ar fi folosit dezinfectanți pentru Cabinetul prezidențial, dar admit că în anii 2013-2014 ar fi folosit antiseptice cu aplicare locală. Potrivit unui comunicat al instituției medicale , nu ar fi folosite niciodată produse de la Hexi Pharma la cabinetul dedicat Administraței Prezidențiale.

”Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" face următoarele precizări:

- Serviciul Medical de Urgență și Transport Sanitar din cadrul SUUMC, care deservește și Administrația Prezidențială, NU A FOLOSIT DEZINFECTANŢI HEXI PHARMA ci, doar în anii 2014 si 2013, a avut în dotare, antiseptice cu aplicare locală (soluții pe bază de iod,
respectiv, soluţie apoasă şi tinctură).

- Nu au fost folosite produse Hexi Pharma la cabinetul dedicat Administrației Prezidențiale.
Misiunea noastră este asigurarea securităţii sănătăţii pacienţilor noştri, acordând aceeaşi atenţie în acordarea serviciilor noastre medicale, indiferent de categoria socio-profesională a beneficiarului”, se arată în comunicatul citat.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit că ambulanța președintelui României a folosit antiseptice Hexi Pharma.

O reacție în acest caz a venit și din partea fostullui președinte Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ