Spotul Festivalului Internaţional "George Enescu", promovat de CNN

| 30 apr, 2013

Spotul de prezentare a Festivalului "George Enescu" este difuzat, până pe 19 mai, de postul de televiziune american CNN, evenimentul fiind parte a unei ample campanii de promovare pe care organizatorii o desfăşoară în parteneriat cu CNN, atât pe TV, cât şi online, încă de la sfârşitul lui 2012.

Spotul de prezentare este difuzat de CNN începând cu data de 22 aprilie.

De asemenea, bannerele festivalului de pe site-ul Euronews au însumat un număr total de peste 190.000 de accesări. În acelaşi timp, în perioada noiembrie - decembrie 2012, spotul Festivalului Internaţional "George Enescu" 2013 a fost difuzat de Euronews de 102 ori, scrie Mediafax.

CNN şi Euronews sunt principalii parteneri media internaţionali ai Festivalului "George Enescu" 2013. În 2011, Euronews a acreditat şi a trimis un reporter special pentru a acoperi evenimentele din respectiva ediţie a festivalului şi a difuzat un număr de cinci reportaje din Bucureşti. Un reporter Euronews va fi prezent şi la ediţia din 2013 a festivalului.

Festivalul Internaţional "George Enescu" este unul din marile evenimente culturale internaţionale organizate de România şi un adevărat brand cultural de ţară.

Ediţia din 2013 a Festivalului Enescu oferă un mix cultural unic, care îl pune în valoare pe compozitorul român George Enescu, alături de compozitori faimoşi precum Richard Wagner, Giuseppe Verdi şi Benjamin Britten - comemoraţi în acest an -, Schoenberg, Mahler, Beethoven etc. Creaţiile lui George Enescu vor putea fi auzite la Bucureşti în interpretarea unică a unor artişti şi orchestre faimoase, precum Concertgebouw Amsterdam, Staatskapelle Berlin, London Philharmonic, Münchener Philharmoniker, Royal Philharmonic London, Royal Stockholm Philharmonic şi Academy Saint Martin in the Fields.

Festivalul "George Enescu" a avut deschiderea oficială pe 4 septembrie 1958, la trei ani după moartea lui George Enescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ