SRS, dat afară din USL de români

| 24 mai, 2013

Românii îl văd pe SRS plecat, Antonescu se face că nu vede. L-a dat afară din partid pe Vlad Moisescu, unul din fondatorii Initiațivei România Liberală, cel care a declarat că formațiunile politice de dreapta din România ar trebui să candideze la europarlamentare împreună, sub umbrela PPE, însă îl păstrează încă pe SRS.

În urma scandalului pe care l-a declanșat în USL, Sorin Roșca Stănescu nu și-a pus în cap doar membrii PSD, ci o bună parte din alegătorii USL. Conform unui sondaj realizat de CSCI, 62% dintre români consideră că excluderea lui Sorin Roșca Stănescu din USL este o idee bună, iar 70% nu văd cu ochi buni acuzațiile acestuia. De asemenea, 65% dintre români consideră că USL nu ar trebui să se despartă din cauza acestui scandal.

Românii îl văd pe SRS plecat, Antonescu se face că nu vede. L-a dat afară din partid pe Vlad Moisescu, unul din fondatorii Initiațivei România Liberală, cel care a declarat că formațiunile politice de dreapta din România ar trebui să candideze la europarlamentare împreună, sub umbrela PPE, însă îl păstrează încă pe SRS, cel care a fost foarte aproape să destrame USL.

„Jivina”, așa cum l-a „alintat” Berceanu, pare să fie la adăpost pentru moment. Din câte se pare singura sancțiune cu care s-a ales este aceea că trebuie să își ceară scuze față de premierul Victor Ponta în orice intervenție sau apariție televizată, sau cel puțin în acelea pe care le-am văzut eu.

Datele aceluiași sondaj arată faptul că românii consideră că din tot acest scandal PSD a ieșit cel mai bine, partidul întărindu-se în opinia celor intervievați, în timp ce 23% spun că Traian Băsescu are de câștigat și doar 19% că PNL. Roșca Stănescu nu doar că a pus USL în pericol, dar creează o imagine negativă propriului său partid. Ce face Crin Antonescu ca să contracareze efectele negative? Stă pe margine și refuză să trateze problema în mod tranșant, deși toate datele indică faptul că aceasta ar fi cea mai bună acțiune pe care liderul PNL ar putea să o întreprindă.

De asemenea, mai mult de jumătate dintre români, mai exact 64%, nu sunt de acord cu spălatul rufelor în public, practicat de unii membri ai USL, ci consideră că membrii Uniunii ar trebui să asigure liniște și solidaritate la guvernare, păstrând criticile pentru ședințele interne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ