Stațiile de metrou Laminorului și Străulești vor fi deschise vineri

| 30 mar, 15:26

Stațiile de metrou Laminorului și Străulești, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străulești, Magistrala 4, vor fi deschise vineri, iar călătorii vor putea folosi acest nou tronson în aceeași zi, după ora 14:00, informează Ministerul Transporturilor.

Lucrările pentru extinderea Magistralei 4 au început în anul 2013 și au costat 1,115 miliarde lei, proiectul beneficiind de finanțare din fonduri POS-T și POIM.

Secțiunea de metrou Laminorului — Străulești are în total o lungime 2,1 kilometri. Proiectul de investiții are două componente, și anume extinderea rețelei cu cele două stații Laminorului și Străulești și realizarea unui Depou Intermodal și a Parcării Străulești. Legătura dintre stațiile noi se realizează printr-un tunel pe fiecare fir de circulație.

La deschiderea oficială a celor două stații vor participa ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și reprezentanți la nivel de conducere ai autorităților administrației publice, ai constructorilor și ai Metrorex.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ