Stolojan, despre riscul ca actuala coaliţie să se rupă: Categoric! Coaliţia PNL-PSD-UDMR funcţionează greu

| 09 dec, 17:51

Fostul preşedinte PNL Theodor Stolojan a declarat, joi, la Digi24, că actuala coaliţie de guvernare funcţionează greu şi a admis că există riscul ca aceasta să se rupă, pentru că diferenţele de puncte de vedere între PSD şi PNL sunt foarte importante.

 

Fostul preşedinte al PNL a afirmat că actuala coaliţie funcţionează ”greu”. ”Regula este ca orice decizie pe care o ia guvernul, care are impact, să fie luată după ce a fost negociată la nivelul conducerilor politice ale celor trei partide. Aceasta ar fi situaţia ideală. Din păcate, după cum vedeţi, există puncte de vedere foarte diferite între PNL şi PSD. Până la urmă , trebuie stat jos şi cu argumente găsită o formulă care să reprezinte un compromis”, a spus Stolojan. Întrebat dacă există riscul ca această coaliţie să se rupă, Theodor Stolojan a spus: ”Categoric, şi nu e mic, pentru că diferenţele de puncte de vedere între PSD şi PNL sunt foarte importante. Sunt chestiuni care ţin de valori, de principii”. El a dat exemplu taxei pentru solidaritate, arătând că atunci când s-a făcut coaliţia s-a stabilit că nu se vor introduce taxe noi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ