Stroe: Se folosesc verdicte asupra anumitor teze de doctorat ale unor miniştri. Deocamdată sunt doar acuzaţii

| 31 ian, 19:19

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă, întrebat despre poziţia PNL cu privire la toleranţa zero faţă de plagiat, că înainte de adoptarea unei decizii în justiţie ”nu e cazul să vorbim, sau să acuzăm, sau să adoptăm măsuri suplimentare faţă de cele pe care le avem până în momentul de faţă”. ”Este un subiect asupra căruia justiţia se va pronunţa şi avem toată încrederea în secretarul general Bode”, susţine Ionuţ Stroe.

 

”Mă bucur că aţi menţionat cuvântul «acuzaţii» pentru că, din păcate, cel puţin în ultima vreme, se folosesc verdicte asupra anumitor teze de doctorat ale unor miniştri. Deocamdată sunt doar acuzaţii. Orice om are dreptul de a contesta aceste acuzaţii în justiţie. Până la adoptarea unei decizii în zona justiţiei, credem că nu e cazul să vorbim, sau să acuzăm, sau să adoptăm măsuri suplimentare faţă de cele pe care le avem până în momentul de faţă”, a afirmat Ionuţ Stroe, luni seară, în cadrul unor declaraţii de presă, răspunzând unor întrebări din partea jurnaliştilor.
El a susţinut că, în privinţa tezei de doctorat, sunt ”mai multe acuze politice decât din zona academică”.
”Ştiţi foarte bine care este instituţia care are această posibilitate legală, să se pronunţe în mod legal pe teza de doctorat. Există, şi eu am văzut mai multe acuze politice, mai degrabă, decât acuze din zona academică, pe această teză de doctorat şi credem noi că este un subiect asupra căruia justiţia se va pronunţa şi avem toată încrederea în secretarul general Bode”, a adăugat Stroe.
Oficialul PNL a respins afirmaţiile conform cărora fostul ministru liberal Dan Vîlceanu ar fi avut schimburi de replici pe tema plagiatului cu colegul său Lucian Bode.
”Nimeni din Partidul Naţional Liberal nu cenzurează posibilitatea oricărui membri de a se exprima liber, fie că merge la tv sau în presă, sau peste tot”, a spus Stroe, în acest context.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ