SURSE: Antonescu ar putea renunţa la Niels Schnecker din cauza CV-ului suspect al acestuia?

| 02 iul, 2013

Obiectiv.info a mai abordat subiectul cooperării anunţate între Crin Antonescu şi Niels Schenecker. Colegii noştri au descoperit atunci, din surse ce provin din interiorul trustului Intact, că domnul Schnecker  a creat un adevărat scandal în interiorul Alianţei  de Centru Dreapta prin faptul că a acceptat să devină şeful de campanie al lui Antonescu la prezidenţialele de la finele anului viitor.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat oficial vineri lovitura de teatru pe care vrea să o dea cu Niels ca şef de campanie. Actualul preşedinte al Senatului spunea vineri că „avem nevoie de viziunea sa (n.r. Schnecker) occidentală şi de experiența şi succesele sale, mai puțin știute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA.”

Acum, se pare că în urma disensiunilor create în jurul numirii lui Schnecker în funcţia de director de campanie a candidatului cu cele mai multe şanse la prezidenţialele de anul viitor, liderul PNL se gândeşte serios să renunţe la consultanţa acestuia, mai ales pentru că prezentatorul TV are un CV care ar pune pe gânduri chiar şi cei mai creduli oameni.

Despre Niels Schnecker se pot spune multe, dar că este un om plictisitor nu. Este totuşi suspect faptul că un cineva a reuşit să facă atât de multe lucruri şi atât de diverse, în atât de puţin timp şi după ce a avut o viaţă pe care şi Indiana Jones ar fi invidios doar ca să ajungă să îşi petreacă timpul la Antena 3 în studio.

Câteva din datele care pot părea incredibile despre Niels Schenecker: a fost pilot de avioane de vânătoare F15, F16 (deşi nu apare nimic în CV-ul său despre o academie militară urmată), vorbeşte nu mai puţin de 9 limbi străine, este economist cu diplomă de doctor de la Sorbona, este consultant financiar recunoscut la nivel internaţional, este republican, a lucrat la Casa Albă pe vremea lui Reagan când avea doar 20 de ani (deşi nu există nici o referire la numele său la Casa Albă), este analist şi om de televiziune la Antena 3, post pentru care a renunţat în favoarea celui de şef de campanie şi nu în ultimul rând a călătorit în 127 de ţări şi are cvadruplă cetăţenie româno-germano-americano-israeliană.

Oricare din detaliile de mai sus ar fi putut să îl pună pe Antonescu pe gânduri cu privire la alegerea lui Niels Schnecker drept directorul său de campanie. Ceea ce poate părea cel puţin suspect este faptul că analistul financiar pretinde că în perioada 1980-2008 a participat la organizarea a 7 campanii prezidenţiale în Statele Unite ale Americii. Cu alte cuvinte Schenecker a lucrat cu Ronald Reagan, George H. W. Bush, Bob Dole, George W. Bush, John McCain. Din 5 candidaţi, 3 au câştigat. Aşadar dacă aceste informaţii sunt corecte, atunci trebuie să credem faptul că Niels Schnecker a contribuit la câştigarea a 4 campanii prezidenţiale şi prin urmare la alegerea a 3 preşedinţi ai SUA doar pentru a ajunge să ocupe practic un post în studiourile Antena 3?

Oricare ar fi adevărul, cert este că Niels Schnecker este un personaj controversat care deja a început să-i dăuneze preşedintelui PNL. Poate de aici şi motivul pentru care acesta se gândeşte să-l reevalueze pe omul de televiziune la presiunile anturajului politic.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ