Surse: Crin Antonescu i-a făcut scandal monstru Noricăi Nicolai pentru declarațiile de la Antena 3

| 16 iul, 2013

Surse din apropierea președintelui liberal susțin că acesta ar fi convocat-o de urgență pe europarlamentară la biroul de la Senat, pentru a-i cere explicații asupra declarațiilor făcute.

Invitată sâmbăta trecută la Antena 3 pentru a comenta condamnarea colegului său de partid Relu Fenechiu, europarlamentarul Norica Nicolai a făcut o declarație atât de scandaloasă, încât a reușit să îl aducă de-a dreptul în pragul isteriei pe președintele său de partid.

Astfel, molipsindu-se de la gazdele sale din platou, care au executat de nenumărate ori atacuri la adresa justiției de dragul de a-l apăra pe Voiculescu, Norica Nicolai a ajuns nici mai mult nici mai puțin decât să declare că România nu este stat de drept, ci unul ”carceral”.

Excesul de zel al Noricăi Nicolai în a-l apăra pe fostul ministru al Transporturilor agravează problemele de imagine ale PNL, poziționând o dată în plus partidul în rolul partenerului iresponsabil, care pune în pericol imaginea guvernării și a României de dragul favoriților lui Crin Antonescu. Ca urmare, președintele PNL a făcut o adevărată criză de nervi din pricina acestei declarații, temându-se că ea îi va ațâța și mai mult pe liberalii  nemulțumiți că a adus partidul în situația de a fi prima formațiune politică din România care are un ministru în funcție condamnat pentru corupție.

Astfel, surse din apropierea președintelui liberal susțin că acesta ar fi convocat-o de urgență pe europarlamentară la biroul de la Senat, pentru a-i cere explicații asupra declarațiilor făcute. Și, în contextul în care Norica Nicolai a încercat să se scuze susținând că s-a lăsat dusă de val, Crin Antonescu s-a înfuriat și a început să țipe atât de tare încât secretarele au fost pe punctul să cheme paza.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ