Surse din PSD: Paul Stănescu nu o vrea pe Firea ca șefă a partidului

| 17 sep, 17:46

Vicepreședintele PSD Paul Stănescu nu o susține pe Gabriela Firea la conducerea partidului, în cazul în care se va decide schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea social democraților, iar Firea ar candida, transmite Realitatea de Olt.

Stănescu nu vrea nici să candideze la șefia partidului, iar în acest moment singura ipoteză luată în calcul pentru înlocuirea lui Dragnea este premierul Viorica Dăncilă, potrivit unor surse din interiorul PSD.

Declarația făcută de Stănescu la Slatina, vinerea trecută pare să facă trimitere și la Gabriela Firea, nu doar la Liviu Dragnea, așa cum s-ar fi crezut inițial. Surse din PSD au declarat pentru realitateadeolt.net că Stănescu nu o va susține pe Firea, în cazul în care aceasta vrea să îi ia locul lui Dragnea. „Sunt discuţii, sunt păreri diferite, dar vă spun că dacă ar fi să aleg între un om, o persoană, un coleg, un prieten şi România, aş alege România. Aşa şi la partid, dacă ar fi să aleg între un coleg, o persoană, un prieten şi Partidul Social Democrat, aş alegere partidul", a declarat Paul Stănescu.

Întrebarea firească ar fi: „Dacă nici Firea, atunci cine?". La aceasta, liderii PSD nu au încă un răspuns clar. Dar scenariul potrivit căruia Stănescu ar candida la președinția partidului este exclusă, cel puțin în acest moment. Astfel, în cazul în care social democrații vor decide schimbarea lui Dragnea, președintele executiv Viorica Dăncilă ar urma să premia conducerea interimară a partidului.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ